Webmail HETIG d.d.

Čišćenje

     Društvo "Hetig" dd raspolaže profesionalnim kadrom u okviru sektora za čišćenje koja nudi čitav niz usluga čišćenja i održavanja prostorija za pravna i fizička lica, u skladu sa vašim željama.

Hetig dd ima stalni tim dobro obučenih i provjerenih higijeničarki sa preko deset godina iskustva u profesionalnom čišćenju. Vrhunski kvalitet, cijena, obučenost i efikasnost personala naše su najbolje referense.

Mi nudimo sve, počevši od pune usluge održavanja zgrade do malih poslića u uredima ili privatnim domovima.

Većina našeg osoblja iz ovog sektora je angažovano na održavanju čišćenja na ulazima koji su na upravljanju i održavanju kod nas kao stambenog upravitelja.

Usluge čišćenja obavljamo na najsavremeniji način korištenjem profesionalnih sredstava i opreme Njemačke firme Karcher. Koristimo proizvode koji su bezbijedni za Vas, klinički ispitana i sva su biorazgradljiva što je ključno za očuvanje naše okoline.

Nijedan posao nije preveliki niti premali - mi svakog klijenta tretiramo brižno i sa konstantnom indivdualnom pažnjom, jer naši kadrovi teže pružanju što kvalitetnije usluge u skladu sa očekivanjima naših klijenata.                                                                                                                                                    

Tagovi: -

Kalkulator budžeta

Hetig d.d. Sarajevo Vam poklanja kalkulator kućnog budžeta u cilju vlastite kontrole troškova.

"Savremeni pristup održavanju i upravljanju stambenim zgradama pretpostavlja aktivno učestvovanje etažnih vlasnika i angažman predstavnika etažnih vlasnika..., a posebno angažman u pravcu promjene svijesti etažnih vlasnika i podizanju nivoa kulture stanovanja." EIS

Održavanje i upravljanje

Baner